Kineziológia

A kineziológia az izomtesztelésre épül, amely azon összefüggésen alapszik, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat negatív változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is. Ez az, amit a kineziológus az izomteszteléssel érzékel.

A módszer lényege, hogy feloldja a testben keletkezett blokkokat és segítse a szervezetben bármilyen okból megborult egyensúlyt visszaállítani.

A kineziológia segítségével gyengéden, kíméletesen és gyorsan lehet megtalálni a problémát okozó negatív érzelmeket. Beindul a test öngyógyító folyamata. A kineziológiai oldások során hatékonyan és maradandóan válik tudatosabbá a résztvevő, és ezáltal javulhat az életminősége. Az oldások során megszabadulunk azoktól a negatív érzelmektől, amelyek tudattalanul irányítják életünket a felszínen megjelenő stressz formájában, amelyek létrehozzák kudarcainkat, kapcsolati problémáinkat, tanulási nehézségeinket, testi-lelki betegségeinket.

A kineziológiai kezelés során első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi feszültségeket, amik gátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. Korrekciókat végzünk, hogy a negatív beidegződéseket gyengéden eltávolítsuk a testből és elméből.

Kedves Barátom, kedves Vendégem! Szeretettel várlak: