Szolgáltatások

Kineziológia

A Kineziológia, egy holisztikus gyógyító és személyiség fejlesztő technika. A módszer lényege, hogy izomteszteléssel feltárjuk a múltbeli blokkokat, negatív érzelmi állapotokat és különböző egyénre szabott korrekciókkal oldjuk a múltban keletkezett blokk által előidézett stresszt, hozzá segítve a klienst, hogy vissza találjon egészséges egyensúlyi állapotba.

Bővebben

Bach terápia

PDr. Edward Bach angol orvos 1930-as években dolgozta ki a 38 növényből álló Bach virág esszenciát. Minden egyes esszencia, egy bizonyos érzelmi állapotnak felel meg, mely segít feloldani a negatív érzelmi állapotokat, és megerősíti a vágyott pozitív érzelmi állapot elérését.

Hamarosan bővebben

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Érintés útján történik a tudatalattiban lévő lelki blokkok oldása. A gerinc reflex pontjai megtalálhatók a fejen a kézen és a lábfejen is. Ezen pontok stimulálásával oldjuk a múltban keletkezett blokkokat.

Hamarosan bővebben

Párkapcsolati coaching

Sok szeretettel várok minden olyan házaspárt, vagy párkapcsolatban élő érdeklődőt, aki/akik úgy érzik, hogy kapcsolatuk zsákutcába került, megfeneklett.

Bővebben