Visszajelzések

"Pár évvel ezelőtt, egy ismerősöm ajánlásával kerestem meg Tündét múltbeli tragédiák feldolgozásával és jelenlegi élethelyzet kezelésével kapcsolatban.
A szimpátia azonnal kialakult köztünk! A mélységekig jutottam el a módszerével, hamar felszínre kerültek és oldódtak a problémáim.
A közös munka, az együttműködés, a felém irányuló figyelem, türelem kedvesség nagyban hozzájárultak, hogy az érzéseim oldódjanak. Az együtt töltött idő csodálatos eredményeket hozott ki belőlem! Minden alkalom egy pillanatnak tűnt pedig soha nem volt az. Időt kaptam a kiteljesedésre és hamar eljutottam a feldolgozásban. Hálás vagyok nagyon Tündének és a módszerének.
Köszönöm Kata"

"Régóta barátnőm Tünde, a lelkünk egy szinten rezeg, ezért örülünk mindig amikor tudunk időt tölteni együtt. Így történt akkor is amikor elmentünk együtt egy rövid kiruccanásra egy wellnessfürdőbe. Itt tudta meg Tünde, hogy én nem bírok szaunázni, mert rosszul leszek... Este a hotelszobában csinált nekem egy gyors kinéziologiai oldást , hogy ennek a félelmemnek kapjuk meg az okát és oldjuk fel. Egy idő után újra elmentem wellnessfürdőre és meglepődve tapasztaltam, hogy a szaunázás nem okoz többet problémát. Tündét mindenkinek ajánlom, akinek egészségügyi problémája van, mert minden probléma alapja egy olyan félelem, vagy korlátozó múltbeli hiedelem, amire legtöbbször nem is emlékszünk és Tündének megvannak az eszközei amivel tud segíteni!
A."

"Párkapcsolati, illetve önértékelési problémával kerestem fel Tündét. Emlékszem már az első alkalom után úgy éreztem mintha valaki levett volna rólam egy páncélt, egy súlyos valamit, melynek létezéséről addig nem is tudtam. Könnyűnek és felszabadultnak éreztem magam.
Minden további alkalommal újabb zárak oldódtak fel bennem, néha szinte észrevételnül, néha hirtelen új összefüggések által és egy idő után azt vettem észre, hogy az életem kezd egy új fordulatot venni.
Leginkább az tetszett a Tündével való közös munkában, hogy az első pillanattól kezdve az volt a benyomásom, hogy az érzéseim biztonságban vannak nála. Őszinte, odafigyelő, melegszívű empátiát sugároz. Így vele bátrabbnak és elkötelezettebbnek érezhettem magam és így még inkább hinni tudtam abban, hogy szembe tudok nézni bármivel ami felmerül ezen az önismereti úton és változtatni tudok a problémámon, meg tudom azt oldani. Jól éreztem, mert a közös alkalmak végére az élethelyzet, melyben felkerestem Tündét új irányt vett és teljesen megoldódott a problémám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Tündét! ❤️
K. "

"Nagyon mélypontra került az életem, ekkor találtam rá a Tündére, aki nagyon sokat segített a lelki problémáimon, szorongásaimon, terheimen amit cipeltem magammal régóta. Már az első kezelés után éreztem a változást, magamon és a környezetemen is. Frissebbnek és energikusabbnak éreztem magam, a hangulatom is jobb lett és kiegyensúlyozottabb lett az életem.😀 Több kezelésen voltam nála és mindíg az adott problémán dolgoztunk😀
Hálásan köszönöm neked a segítséget!🙂
Mindenkinek szívből tudom ajánlani 🥰
/Annamária, 39 éves /"

"Nehéz szakasza volt az életemnek, sokszor voltam lent és fent.
Voltam depressziós régebben, így már feltudtam ismerni, milyen ha baj van velem és nem a világgal van csak gond. Sokat gondolkoztam, milyen megoldást keressek, húztam az időt, mígnem egyszer megláttam Tünde platformját ahol olvastam párkapcsolati coach- kineziológus. Ekkor jött a megvilágosodás, hogy egy helyen megkaphatok minden segitséget. Ekkor már nem áltattam magam tudtam a házasságom sem működik jól. A fényképe alapján Tünde szimpatikus volt. Nekem fontosak a megérzéseim.
Megbeszéltük az első találkozást, és már néhány perc múlva úgy beszélgettünk mintha ezer éve ismernénk egymást.
Nem voltak kétségeim, hogy jó helyen vagyok.
Mindenkinek más a fejlődési üteme, nálam már az első alkalom hatásos volt.
Minden alkalommal más problémára kerestük a megoldást.
Én hiszek az örökölt családmintákban, sorsokban és erről rendszeresen beszéltünk.
Sokmindent megértettem a múltammal kapcsolatban, segített az elengedésben.
Önbizalmat erősítettünk, így a házasságomban is sok problémára megoldást találtunk.
4-5 hetente találkoztunk, és már előre vártam a következő alkalmat.
Jelenleg nem járok Tündéhez. Jól vagyok, de tudom mik azok a területek amikkel még foglalkozni fogunk.
Most elsődlegesen a gyerekeimmel fogunk együtt dolgozni Tündével, mert fontosnak tartom, hogy mielőbb dolgozzunk a problémákkal, a jövőjük és a jelenjük érdekében is.
Rendszeresen ajánlom Tündét mindenkinek, akinél felismerem a saját problémáimat, és látom, hogy még szégyel segítséget kérni.
Egy 3 gyermekes anyuka"

"Tündét először az önbizalom problémámmal kerestem meg. Több minden feljött, de ahogy mindketten megállapítottuk, ez az alapja mindennek így ezzel kezdtük a közös munkát. Szinte kézzel fogható eredményt tapasztaltam, energikusabbá váltam.
A közös munka nagyon jól működött, az első percektől éreztem, hogy nyitott lehetek. Nagyon jó hallgató, segítő, tanácsadó és ami legfontosabb, szerintem, szemfelnyitó, segít másképp tekinteni a dolgokra, problémákra. Többször visszaköszönnek azok a felismerések, amikre rávezet, illetve olyan kapaszkodókat nyújt, ami akár egy életen át is elkísér és segít.
Többszöri alkalom után, több féle probléma feledése után sikerült felszabadultabbá válni, és olyan magokat elültetni, ami mindig velem maradnak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy kis segítségre, támaszra van szüksége, hogy aztán úgy alakítsa az életét, ahogy neki a legjobb, hiszen, minden úgy jó, ahogy van.
Anasztázia"


Kedves Barátom, kedves Vendégem! Szeretettel várlak: